Saneringswerken

Op de vele “inbreidingsprojecten” (slopen t.b.v. nieuwbouw) die HSB met succes heeft uitgevoerd, kwamen we van allerlei soorten grond tegen. Daar waar lange tijd mensen hebben geleefd en/of gewerkt laat dit zijn sporen achter, ofwel de verontreinigingen.

De huidige milieuwetgeving is er op gebaseerd de grond bij uitbreidingsprojecten geschikt te maken voor het nieuwe toekomstige doel. Bijvoorbeeld de grond die niet geschikt is voor een moestuin kan uitermate geschikt zijn voor een geluidswal of een bedrijfsterrein. HSB is gespecialiseerd in het vinden van de juiste oplossing voor het vrijkomende product. In overleg met opdrachtgevers en bevoegd gezag, onder leiding van een milieukundig adviesbureau hebben wij diverse financieel aantrekkelijke oplossingen gerealiseerd.

Grondreiniging en andere saneringswerken; soms geplanned en soms onverwacht. Voor al het saneringswerk bent u bij HSB in goede handen.

HSB voert werken uit van klein tot groot

Wij hebben een groot aantal machines en vakmensen tot onze beschikking zodat we ieder project vakkundig kunnen uitvoeren.

Wilt u van uw project een succes maken, stel hier uw vraag of neem contact op met: HSB B.V. tel: 0294-23 13 96

saneringswerken handelsmaatschappij spruijt
In het kort:
Aannemerswerk:
Saneringswerken
Gebied:
Nederland
Beschrijving:
Saneringswerken en verschillende vormen van grondreiniging; soms geplanned en soms onverwacht. Voor al het saneringswerk bent u bij HSB in goede handen.