Rioolwerken

In Nederland is door de eeuwen heen altijd het “gevecht” tegen het water geweest (waterhuishouding). Er zijn twee soorten water: hemelwater (regen) en rioolwater (afvalwater).

Door de klimaatwijzigingen is het noodzakelijk het bestaande hemelwaterriool zo aan te passen dat veel water in korte tijd kan worden afgevoerd. HSB kan met behulp van ondersteunende capaciteitsberekeningen elke gewenste oplossing voor u realiseren. U wilt tenslotte uw “voeten droog houden”.

Rioolwerken door HSB; hemelwaterriool aanpassen, waterzuivering plaatsen, bijstellen of vervangen, aanleg van riolering en alles wat ook maar te maken heeft met de afvoer van vuil water.

Doordat we met z’n allen op een klein stukje werken en wonen is het van belang dat we de omgeving niet vervuilen met onze eigen uitwerpselen en afval. Het is dan ook van groot belang dat we het vervuilde water gezuiverd terug brengen in onze natuur.

Er zijn vele oplossingen denkbaar van betonriool tot kunststof leidingen en andere systemen zoals bijvoorbeeld persriool om grote afstanden te overbruggen. Alle disciplines zijn voor HSB bekend terrein, bij de werkvoorbereiding kunnen we heel gedetailleerde oplossingen op maat verzorgen.

Ook waterzuiveringen c.q. waterinfiltratie systemen op maat kunnen door ons worden geleverd c.q. uitgedacht, uiteraard in overleg met de bevoegde instanties.

rioolwerken aanleg transport waterling
aanleg telecom kabels bekabeling

HSB voert werken uit van klein tot groot

Wij hebben een groot aantal machines en vakmensen tot onze beschikking zodat we ieder project vakkundig kunnen uitvoeren.

Wilt u van uw project een succes maken, stel hier uw vraag of neem contact op met: HSB B.V. tel: 0294-23 13 96

In het kort:
Aannemerswerk:
Rioolwerken
Bedrijf:
Handelsmaatschappij H. Spruijt B.V.,
Rijksstraatweg 3,3631 AA,
Telephone No.0294-231396
Gebied:
Nederland
Beschrijving:
Rioolwerken door HSB; hemelwaterriool aanpassen, waterzuivering plaatsen, bijstellen of vervangen, aanleg van riolering en alles wat ook maar te maken heeft met de afvoer van vuil water.